Πάσκολο: «Είδωλό μου ο Πρίντεζης»

Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας Ντάβιντε Πάσκολο δήλωσε πως ο άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης είναι ένα από τα είδωλά του.

Πάσκολο: «Είδωλό μου ο Πρίντεζης»

Ο Ντάβιντε Πάσκολο έκανε δηλώσεις στην Ιταλία και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης είναι ένα από τα είδωλά του.

Ο 29χρονος Ιταλός φόργουορντ, ο οποίος επέστρεψε στην Τρέντο, από όπου και τον είχε αποκτήσει η Αρμάνι Μιλάνο το 2016 ρωτήθηκε για τα ματς που τον έχουν σημαδέψει και φυσικά θυμήθηκε τον Ολυμπιακό.

«Με την Τρέντο θυμάμαι τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Τορίνο που μας έδωσε το δικαίωμα να πάμε στην μεγάλη κατηγορία. Με την Αρμάνι Μιλάνο φυσικά είναι αξέχαστο το ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όταν κόντρα σε ένα από τα είδωλά μου, τον Πρίντεζη, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και εγώ σημείωσα 15 πόντους στην τελευταία περίοδο» υπογράμμισε ο Ντάβιντε Πάσκολο.

Για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Πάσκολο είναι ο άνθρωπος που τη σεζόν 2016-17 για την Euroleague, είχε κερδίσει...μόνος του τον Ολυμπιακό σε ένα ματς στο Μιλάνο.

Ο Ιταλός φόργουορντ που δεν είχε τότε και πολλά λεπτά συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς της Αρμάνι, με τον Ολυμπιακό έκανε τη «ζημιά».

Ο Ντάβιντε Πάσκολο, ο οποίος είχε έρθει από τον πάγκο σε εκείνο το παιχνίδι, είχε πετύχει 15 πόντους (4/5δ., 1/2τρ., 4/4β.), είχε μαζέψει 6 ριμπάουντ ενώ είχε μοιράσει και 3 ασίστ, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε εκείνο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό που το είχε κερδίσει η Αρμάνι Μιλάνο με 99-83!