Μεσίνα: «Πολύ δύσκολα θα παίξουμε ξανά φέτος»

Όχι και τόσο αισιόδοξος σχετικά με το πλάνο της Ευρωλίγκας για την επανέναρξη της φετινής διοργάνωσης εμφανίστηκε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα.  

Μεσίνα: «Πολύ δύσκολα θα παίξουμε ξανά φέτος»

Κάθε άλλο παρά εφικτή είναι η συνέχεια και η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στην Eυρωλίγκα, σύμφωνα με τον Έτορε Μεσίνα.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της Αρμάνι Μολάνο υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν οι ομάδες να παίξουν και πάλι φέτος.

«Προσωπικά είμαι σκεπτικός αναφορικά με το πλάνο της Ευρωλίγκας. Φαίνεται δύσκολο να συγκεντρώσεις 18 ομάδες και όλους τους παίκτες σε ένα μέρος που θα εγγυάται την ασφάλεια. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να παίξουμε ξανά», δήλωσε αρχικά ο Μεσίνα στο «Sky Sport 24», για να προσθέσει:

«Επίσης υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα. Η ισπανική λίγκα σκοπεύει να συνεχίσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 10 Ιουλίου, οπότε θα είναι δύσκολο να βολέψουν οι ημερομηνίες».

Όσον αφορά τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του μέσα στη σεζόν, ο Μεσίνα τόνισε: «Η ομάδα έχει αλλάξει πολλούς παίκτες και προπονητές, ενώ έχει κατακτήσει κάποια τρόπαια, αλλά δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει νικηφόρα. Αλλιώς δεν θα ερχόμουν εδώ. Εύχομαι να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των οπαδών και της διοίκησης».