EUROLEAGUE FINAL FOUR 2018: Νέες ομάδες ανακοίνωσε ο Μπερτομέου

Αλλαγές στη σύνθεση της Euroleague ανακοίνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της, Τζόρντι Μπερτομέου

EUROLEAGUE FINAL FOUR 2018: Νέες ομάδες ανακοίνωσε ο Μπερτομέου

Στη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και των τεσσάρων αρχηγών ενόψει του Final-4 του που φιλοξενείται στο Βελιγράδι ο Μπερτομέου έκανε γνωστό ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μια ακόμη ομάδα από τη Γερμανία και μια από τη Γαλλία.

"Από τη σεζόν 2019-2020 θα επεκταθούμε περισσότερα στη Γερμανία, ενώ θα έχουμε θέση και στη Γαλλία. Το κύριο μέρος του φάιναλ φορ θα γίνει στην Stark Arena, όπου εκεί θα στεφθεί ο φετινός πρωταθλητής. Περιμένουμε ένα συναρπαστικό φάιναλ φορ και ελπίζουμε να το απολαύσετε όλοι" είπε ο Μπερτομέου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, αναφερόμενος στη διοργάνωση, τόνισε: "Με αυτό το φάιναλ φορ βάζουμε τέλος σε ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά. Το μοντέλο μας είναι πετυχημένο, γιατί οι φίλαθλοι μας έδωσαν απαντήσεις με τα ρεκόρ προσέλευσής τους. Περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια φίλαθλοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια, τα οποία μεταδόθηκαν σε όλες τις ηπείρους. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στους χορηγούς και να τους πούμε ότι θέλουμε να είναι μαζί μας και τις επόμενες σεζόν".

Όχι, δεν αναφέρθηκε καθόλου στη διαμάχη της Euroleague με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.