Ντε Κολό: «Ο Ομπράντοβιτς τρελαίνεται και φωνάζει πολύ»

Ο Νάντο Ντε Κολό παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας τόσο για την καραντίνα που βιώνει όσο και για τη συμπεριφορά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε.

Ντε Κολό: «Ο Ομπράντοβιτς τρελαίνεται και φωνάζει πολύ»

Σε ισπανικό Μέσο παραχώρησε συνέντευξη ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα. Ο Γάλλος διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε τόσο στην καραντίνα που βιώνει όσο και στη συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαστε εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς αγώνες και προπονήσεις. Προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε φέτος. Για μένα, το καλύτερο θα ήταν να αναβληθεί οριστικά η σεζόν και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη. Το βασικότερο όλων είναι η υγεία μας».

Για τον Ομπράντοβιτς, είπε: «Έχει πολλούς τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να συνεχίσει να κερδίζει και ότι ποτέ δεν τα παρατάει. Κάποιες φορές τρελαίνεται και φωνάζει πολύ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι για το καλό της ομάδας».

Για τους λόγους που επέλεξε τη Φενέρ: «Είχα δυο τρεις επιλογές, αλλά το πιο σημαντικό για μένα ήταν να δω κάτι διαφορετικό στην Ευρώπη, πριν εντέλει επιστρέψω στην Ισπανία. Όλοι ξέρουν πως όταν είναι να κλείσω την καριέρα μου θέλω να το κάνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ισπανία. Ήμουν πολύ τυχερός έως τώρα που δούλεψα με προπονητές όπως ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς».