Όταν ο «Άη-Γιώργης» Πρίντεζης έστειλε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Μαδρίτης (vid)

Πέρασαν πέντε χρόνια από το «καυτό» τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ανήμερα της γιορτής του, με το οποίο έστειλε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Μαδρίτης το 2015.

Όταν ο «Άη-Γιώργης» Πρίντεζης έστειλε τον Ολυμπιακό στο Final Four της Μαδρίτης (vid)

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από εκείνο το «καυτό» τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ, σχεδόν στην εκπνοή της αναμέτρησης, με το οποίο ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης το 2015.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει νωρίτερα το μπρέικ στη Βαρκελώνη, έκαναν ακολούθως το 2-1 στο ΣΕΦ και στο τέταρτο ματς της σειράς είχαν την ευκαιρία μέσα στο «σπίτι» τους να σφραγίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Στο 1'14'' πριν από το τέλος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ με 61-65. Στη συνέχεια όμως οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και με περίσσια αυταπάρνηση έφεραν τα πάνω κάτω σε ένα δραματικό φινάλε. Με αποκορύφωμα το μεγάλο σουτ του Έλληνα πάουερ φόργουορντ (ύστερα από ασίστ του Κώστα Σλούκα), ο οποίος ανήμερα της γιορτής του έκανε στον εαυτό του αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας το καλύτερο δώρο!

Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 71-68 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με εκατοντάδες φιλάθλους να... πλημμυρίζουν τον αγωνιστικό χώρο και τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στα Final Four ύστερα από έναν χρόνο απουσίας.

Νωρίτερα βέβαια είχε βάλει μεγάλο τρίποντο ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ στη συνέχεια έδωσε στον αιφνιδιασμό ασίστ στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος επανέφερε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους (66-65).