Πρίντεζης: «Κάνεις πολλά μόνος… πετυχαίνεις περισσότερα σαν ομάδα» (pic)

Το "ευχαριστώ" του Γιώργου Πρίντεζη για την υποστήριξη και η επισήμανση ότι η "ομάδα" καταφέρνει πάντα περισσότερα.

Πρίντεζης: «Κάνεις πολλά μόνος… πετυχαίνεις περισσότερα σαν ομάδα» (pic)

Ο εορτάζων σήμερα (23/4) Γιώργος Πρίντεζης, λέει ξανά και ξανά, πως δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και με… μια ντρίμπλα, θα προσπαθήσει να το προσπεράσει και να πάει παρακάτω. Όπως άλλωστε, τονίζει συνεχώς πως ότι έχει πετύχει δεν το έχει κάνει μόνος αλλά συνέβαλαν πολλοί σε αυτό. Από τον Σπανούλη μέχρι τον φροντιστή της ομάδας.

Στο ότι είναι μέλος της κορυφαίας ομάδας της 10ετίας στην Euroleague, αναμφίβολα έχουν αρκετοί συμβολή και αυτό ακριβώς θέλησε να εκφράσει με ανάρτησή του, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη. Όπως δεν παύει να λέει, «είναι περισσότερα αυτά που πετυχαίνει μια ομάδα» και πέρα από κάθε προσωπική διάκριση, αυτός κρατάει τις επιτυχίες με την ομάδα.

Ο Πρίντεζης λοιπόν έγραψε στο “instagram” και το βίντεο της Euroleague με το οποίο ανακοίνωσε την ένταξή του στην All Decade Euroleague Team…

«Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις μόνος, αλλά είναι πολύ περισσότερα αυτά που μπορείς να πετύχεις σαν ομάδα. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και την τιμή. Ευχαριστώ καθέναν ξεχωριστά για την υποστήριξή σε όλο αυτό το διάστημα».