Ντέιβις για κορονοϊό: «Η έννοια μου είναι πότε και πως θα τελειώσει όλο αυτό»

Ο Μπράντον Ντέιβις της Μπαρτσελόνα παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στο πως ξοδεύει τον χρόνο του με την καραντίνα λόγω του κορονοϊού, αλλά και τη συνέχεια της φετινής σεζόν. 

Ντέιβις για κορονοϊό: «Η έννοια μου είναι πότε και πως θα τελειώσει όλο αυτό»

Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα Μπράντον Ντέιβις μίλησε στην EuroLeague για το πως ο ίδιος διανύει την περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της φετινής σεζόν.

Ο Αμερικάνος σέντερ των «μπλαουγκράνα» τόνισε: «Ακόμη είναι υπό έλεγχο η καθημερινότητά μου. Υπήρξαν κάποιες μέρες που έμοιαζαν ατέλειωτες, αλλά γενικά περνάω υπέροχα με την οικογένειά μου, παίζουμε με τα παιδιά. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο, να τα κρατήσεις ικανοποιημένα. Η μόνη μου έννοια είναι πότε και πως θα τελειώσει όλο αυτό.

Μου λείπει το μπάσκετ. Γυμνάζομαι σπίτι και παρακολουθώ παλιά παιχνίδια ή highlights και έτσι παίρνω μία γεύση. Μιλάω συνέχεια με τον Πάγνκος και τον Χίγκινς. Βέβαια έχουμε και γκρουπ όλοι οι συμπαίκτες που συζητάμε θέματα της ομάδας.

Θα είναι ωραία να ξαναπαίξουμε αρκεί αν δεν τίθεται θέμα υγείας ή τραυματισμού. Αν συμβεί πάντως θα είναι περίεργο διότι όλες οι ομάδες θα αρχίσουν από το ίδιο σημείο εκτός από την βαθμολογία που υπάρχει».