Ροντρίγκεθ: «Θέλω να παραμείνω στο Μιλάνο»

Τέλος στα όποια σενάρια περί αποχώρησής του από την Αρμάνι Μιλάνο έβαλε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ ο οποίος υπογράμμισε πως σκοπέυει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα. 

Ροντρίγκεθ: «Θέλω να παραμείνω στο Μιλάνο»

Απόλυτα αφοσιωμένος στην Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Ο άλλοτε παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξεκαθάρισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμα χρόνων με την ιταλική ομάδα και πως σκοπεύει να το τιμήσει.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ισπανός πόιντ γκαρντ έβαλε... φρένο στα σενάρια αποχώρησής του από την Αρμάνι Μιλάνο, με τον 33χρονο να τονίζει ότι πρόθεσή του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, που λήγει το 2022.

«Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το να μείνω στο Μιλάνο. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και βλέπω σπουδαία προοπτική σε αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ροντρίγκεθ στην ισπανική ιστοσελίδα «Solobasket».

Ο Ισπανός άσος μετακόμισε στην Αρμάνι το περσινό καλοκαίρι, μετά από μια διετία στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Ενώ είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους και 5,4 ασίστ στην Euroleague φέτος.