ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές για Ράιαν Μπρόκχοφ!

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ, ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, βρίσκεται και στη λίστα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές για Ράιαν Μπρόκχοφ!

Ο Ράιαν Μπρόκχοφ, ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, βρίσκεται και στη λίστα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές!

O 30χρονος Αυστραλός σμολ-φόργουορντ, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό σουτ, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και όπως είναι λογικό το όνομά του ακούγεται για αρκετές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον συγκεκριμένο παίκτη. Οι Ισραηλινοί προ ημερών, ανέφεραν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη και με δημοσίευμα τους, τονίζουν πως οι Πειραιώτες του κατέθεσαν και πρόταση. Συγκεκριμένα ύψους 800.000 δολαρίων, για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα βέβαια με νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός δεν... παίζει μόνος του. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ράιαν Μπρόκχοφ και τον περασμένο Φεβρουάριο, φέρεται να κοιτάζει και πάλι «ζεστά» την περίπτωσή του.

Πριν από λίγους μήνες η περίπτωσή του δεν προχώρησε αλλά οι Ρώσοι φαίνεται πως επανήλθαν για τον Αυστραλό σμολ-φόργουορντ.

Στο ενδιαφέρον λοιπόν του Ολυμπιακού και των Ρώσων, στο εξωτερικό προσθέτουν και την Εφές, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο εάν οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει ή όχι τη μεταγραφή του.

Όσον αφορά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η αντίδρασή της ήταν άμεση, όταν προ ημερών γράφτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ράιαν Μπρόκχοφ.

Η «ομάδα του λαού», δίχως πολλά-πολλά, απλά απάντησε κάτω από τα δημοσιεύματα εκείνων των ημερών, με τον λογαριασμό της στο twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δημοσιεύτηκαν σήμερα κείμενα που έλεγαν ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δουλεύει για την επόμενη σεζόν και στοχεύει ή ενδιαφέρεται για παίκτες. Ξεκαθαρίζουμε ότι πρόκειται για ψεύδη. Ο οργανισμός δεν κάνει κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο».