Ετόρε Μεσίνα: «Ανησύχησα όταν έπρεπε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία, παραδέχθηκε πως ανησύχησε όταν ενημερώθηκε πως έπρεπε να διεξαχθεί το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο. Τι είπε ο 60χρονος τεχνικός για τον κορονοϊό και την Euroleague

Ετόρε Μεσίνα: «Ανησύχησα όταν έπρεπε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο Ετόρε Μεσίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία, παραδέχθηκε πως άρχισε να ανησυχεί για την κατάσταση με τον κορονοϊό όταν ενημερώθηκε, πως έπρεπε να παίξουν με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την κατάσταση και πως έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες και για ακόμη μια φορά, εξέφρασε την απαισιοδοξία του όσον αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και την ολοκλήρωση της Euroleague.

«Ανησύχησα όταν έπρεπε να παίξουμε στο Βερολίνο με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο γήπεδό μας. Είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες.

Σκεφτόμασταν να πάμε στη Γερμανία, σε ένα γήπεδο που δεν γνωρίζαμε αν είχε απολυμανθεί. Αυτό μας έκανε να ανησυχούμε περισσότερο. Ήταν η περίφημη νύχτα που ο Γκομπέρ βρέθηκε θετικός, το NBA σταμάτησε τα πάντα και σε 24 ώρες είπε τέλος και η Euroleague» σημείωσε ο Ετόρε Μεσίνα.

«Αυτό που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι πως κάνουμε τα πάντα πιο αργά, πιο ήρεμα. Και νομίζω ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε αυτούς τους νέους ρυθμούς. Μου λείπει ο αθλητισμός αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Δεν μπορεί ο κόσμος να αγκαλιαστεί. Ποιος ξέρει για πόσο καιρό δεν θα είναι δυνατό αυτό; Είναι λυπηρό. Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικός ο αθλητισμός.Δεν ξεχνώ ότι εργάζομαι στην Αρμάνι και είμαι τυχερός. Αλλά δεν μου αρέσει η σειρά που παίρνει η κατάσταση.

Δεν μιλώ μόνο για τον αθλητισμό. Μου φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες το θέμα της υγείας έχει εξαφανιστεί εντελώς και μιλάμε μόνο για την επανεκκίνηση» τόνισε ο Ετόρε Μεσίνα.

«Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να επικεντρωθούμε στην επόμενη σεζόν και να μην καταναλώνουμε ενέργεια για το πως θα σώσουμε τη φετινή σεζόν.

Φοβάμαι τον ιό. Φοβάμαι για τον εαυτό μου, για τους αγαπημένους μου, ακόμη και όταν πηγαίνω για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Ο ιός σε τρομάζει» συμπλήρωσε ο προπονητής της ομάδας του Μιλάνου.