Λάρκιν: «Είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, αλλά έχω κι άλλα όνειρα»

Ο Σέιν Λάρκιν έδωσε απαντήσεις στο instagram, όντας αινιγματικός για το μέλλον του και αποκαλυπτικός για το τούρκικο όνομα που του αρέσει.

Λάρκιν: «Είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, αλλά έχω κι άλλα όνειρα»

Ο Σέιν Λάρκιν έχει μπόλικο χρόνο πλέον και είπε να παίξει με τους ακόλουθούς του στο instagram «ερωτήσεις και απαντήσεις»! Κλήθηκε λοιπόν να σχολιάσει το μέλλον του, τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν αλλά και το γεγονός ότι πήρε τούρκικο διαβατήριο και θα παίξει στην Εθνική Τουρκίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε αρχικά για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, λέγοντας: «Νομίζω πως είναι προφανές ότι και οι δύο έχουμε παρόμοια ενέργεια ως άνθρωποι. Με καταλαβαίνει απόλυτα. Ξέρουμε και οι δύο τι θέλουμε να πετύχουμε και αυτό είναι το μυστικό».

Όσον αφορά το μέλλον του ανέφερε: «Βρίσκομαι στην ομάδα δύο χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και τρέφω μεγάλη αγάπη για την Εφές. Δεν κρύβω όμως ότι έχω και άλλους στόχους και όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος στην Εφές, όμως δεν ξέρω το θα συμβεί στο μέλλον. Με την Εθνική ομάδα δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της».

Για το τουρκικό όνομα που θα επέλεγε αλλά και το αγαπημένο του φαγητό: «Από τα ονόματα θα προτιμούσα το Σαχίν. Από τα φαγητά μου αρέσουν τα κεφτεδάκια και τα ραβιόλια. Από τα γλυκά ο μπακλαβάς».