Xάκετ για Μιλουτίνοφ: «Ποιος δεν θα τον ήθελε συμπαίκτη;»

Ο Ντάνιελ Χάκετ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Ιταλό γκαρντ να εκθειάζει τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Xάκετ για Μιλουτίνοφ: «Ποιος δεν θα τον ήθελε συμπαίκτη;»

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό. Ύστερα από πέντε χρόνια συνεργασίας ο Σέρβος σέντερ θα αναχωρήσει από τον Πειραιά, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι τού προσέφεραν ένα «χρυσό» συμβόλαιο, καθώς για τα επόμενα τρία χρόνια θα βάλει στον λογαριασμό του πάνω από 8.000.000 ευρώ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος είχε για δύο χρόνια συμπαίκτη στον Ολυμπιακό τον Μιλουτίνοφ, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Σέρβο σέντερ.

Ο Ιταλός γκαρντ απάντησε τα εξής: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει μαζί με τον Μιλουτίνοφ; Έχω αγωνιστεί μαζί του στον Ολυμπιακό, είναι σπουδαίος σέντερ, καλός χαρακτήρας και θα ήθελα να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζω για τις φήμες που ακούγονται, αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο».