Αρμάνι Μιλάνο: Κινείται για Ουλανόβας και Ντιλέινι!

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει το βλέμμα της στη νέα σεζόν και ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα επιδιώξει την απόκτηση των Εντγκάρας Ουλανόβας και Μάλκολμ Ντιλέινι.

Αρμάνι Μιλάνο: Κινείται για Ουλανόβας και Ντιλέινι!

Η διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο ξεκαθάρισε ότι την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν το μπάτζετ της ομάδας δεν θα επηρεαστεί και δεν θα μειωθεί. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζόρτζιο Αρμάνι, θέλει να τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του κλαμπ της πόλης, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της φονικής πανδημίας.

Ήδη λοιπόν στο Μιλάνο ετοιμάζουν τα σχέδιά τους ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας στόχο να ενισχύσουν το ρόστερ τους με δυναμικό τρόπο. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα με δημοσίευμα της περίφημης «Gazzetta dello Sport», η Αρμάνι έχει βάλει στόχο την απόκτηση των Εντγκάρας Ουλανόβας και Μάλκολμ Ντιλέινι!

Πρόκειται για τον 28χρονο Λιθουανό διεθνή σμολ φόργουορντ, ο οποίος ανήκει στη Ζαλγκίρις Κάουνας από το 2010! Την τρέχουσα σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ο δεύτερος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, έχοντας βρεθεί και στο πλάνο του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ αριθμεί την τρέχουσα σεζόν 10,2 πόντους και 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι.