Nτατόμε για τα ξεσπάσματα στον πάγκο της Φενέρ: «Εύκολο να φωνάζει γιατί είναι ο Ομπράντοβιτς»

Ο Λουίτζι Ντατόμε αναφέρθηκε στα αρκετά ξεσπάσματα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, ειδικά φέτος, με τον Ιταλό φόργουορντ να σχολιάζει το πως βίωσε φέτος την κατάσταση στην ομάδα.

Nτατόμε για τα ξεσπάσματα στον πάγκο της Φενέρ: «Εύκολο να φωνάζει γιατί είναι ο Ομπράντοβιτς»

Ειδικά στην τρέχουσα σεζόν, με τη Φενέρμπαχτσε να πραγματοποιεί μία κακή πορεία, είδαμε αρκετές φορές τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να εκνευρίζεται και να φωνάζει έντονα στους παίκτες του. Υπήρξαν μάλιστα και φορές που βγήκε... εκτός εαυτού.

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Λουίτζι Ντατόμε, ρωτήθηκε για την συμπεριφορά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τον Ιταλό διεθνή να τονίζει πως όταν ο Σέρβος κόουτς φωνάζει, έχει σχεδόν πάντα δίκιο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι εύκολο για αυτόν να φωνάζει επειδή είναι ο Ομπράντοβιτς. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της και έχει το δικαίωμα να φωνάζει. Είναι ο Ομπράντοβιτς. Οι νεαροί προπονητές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Γιατί αν έχεις άδικο, χάνεις την εμπιστοσύνη. Όταν (σ.σ ο Ομπράντοβιτς) σου λέει ότι κάνεις λάθος, κατά 99.5% έχει δίκιο. Ίσως δεν το καταλαβαίνεις στο γήπεδο, αλλά το βλέπεις μετά στο βίντεο και το βίντεο δεν λέει ποτέ ψέματα.

Επειδή είναι ευφυής μπορεί να δει τα πάντα και να καταλάβει ένα λάθος ενός παίκτη στην επίθεση ή γιατί δεν βγήκε μία άμυνα από ένα λάθος ροτέισον. Δεν φωνάζει επειδή είναι τρελός, αλλά επειδή έχει δίκιο. Του αξίζουν εύσημα για αυτό. Στην αρχή εμένα δε μου φώναζε γιατί ήμουν καινούριος, αλλά έβλεπα τι έκανε στους παλαιότερους της ομάδας και έβλεπα ότι είχε δίκιο. Με το να φωνάζει βοηθάει έναν παίκτη να είναι πιο συγκεντρωμένος και τον σπρώχνει πιο ψηλά.

Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να έχεις δίκιο. Αν όμως κάποιος κάνει λάθος, τότε χάνει την εμπιστοσύνη και είναι λεπτή η γραμμή. Δύσκολα κερδίζεις εμπιστοσύνη, αλλά εύκολα την χάνεις».