Σάκοτα: «Δεν θα είναι φυσιολογικό να συνεχιστούν οι διοργανώσεις»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Σάκοτα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνέχισης της φετινής EuroLeague, με τον Σέρβο τεχνικό να μην είναι αισιόδοξος

Σάκοτα: «Δεν θα είναι φυσιολογικό να συνεχιστούν οι διοργανώσεις»

Η EuroLeague έχει εκφράσει την επιθυμία της να συνεχιστεί/ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στη διοργάνωση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου ψάχνει τρόπους, είτε με νέα ημερομηνία, είτε με διαφορετικό φορμάτ. Η έξαρση του κορονοϊού, όμως, συνεχίζεται στην Ευρώπη, με την Ιταλία, την Ισπανία, την Γερμανία και την Τουρκία να μετρούν πολλά πλήγματα. Χώρες που έχουν ομάδες στο πρωτάθλημα.

Είναι εφικτό, λοιπόν, να συνεχιστεί όχι μόνο η EuroLeague αλλά και όλες οι αθλητικές διοργανώσεις; Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Σάκοτα, ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο, απαντώντας τα εξής: «Δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα συνεχιστεί φέτος κάποια διοργάνωση. Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα μειωθούν τα μέτρα, ότι θα ξεκινήσει η συνεννόηση ανάμεσα στα κράτη και όλα θα κυλήσουν όπως πριν. Πάντως, εάν συνεχιστούν οι διοργανώσεις δεν θα είναι φυσιολογικό, καθώς πολλά πράγματα δεν είναι ίδια από την ημέρα που σταμάτησαν».