Τρεις ομάδες Euroleague και… ΝΒΑ για Σβεντ!

Ο μάνατζερ του Αλεξέι Σβεντ αποκάλυψε πως ερίζουν ομάδες της Euroleague για τον παίκτη αλλά και... το ΝΒΑ.

Τρεις ομάδες Euroleague και… ΝΒΑ για Σβεντ!

Ο Αλεξέι Σβεντ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και ακριβοπληρωμένους παίκτες της Euroleague και φυσικό είναι να ερίζουν αρκετές ομάδες για αυτόν. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τη Χίμκι, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, έχει τρεις προτάσεις από ομάδες της Euroleague για τον πελάτη του, ενώ έριξε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμπραντ Φίμιτς είπε στην «Izvestia»:

«Ο Σβεντ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη και είχε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κάναμε τις πρώτες επαφές με τη Χίμκι για την επέκταση του συμβολαίου του και θα συζητήσουμε ξανά όταν ληφθεί οριστική απόφαση για την έκβαση της σεζόν από τη Euroleague.

Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Euroleague, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά φυσικά πρώτα θα ακούσει την ομάδα του όπου αισθάνεται άνετα. Κάθε χρόνο όμως έχει και προτάσεις από το ΝΒΑ και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, αν διακοπεί οριστικά η Euroleague και συνεχιστεί η σεζόν στο ΝΒΑ, να πάει εκεί σε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο».