Ντε Κολό: «Ήρθα στη Φενέρμπαχτσε για να καταφέρω όσα κατάφερα στην ΤΣΣΚΑ» (vid)

Ο Νάντο Ντε Κολό αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.

Ντε Κολό: «Ήρθα στη Φενέρμπαχτσε για να καταφέρω όσα κατάφερα στην ΤΣΣΚΑ» (vid)

Τον λόγο για τον οποίο άφησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να πάει στη Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε στην κάμερα της Euroleague ο Νάντο Ντε Κολό.

Ο Γάλλος δήλωσε: «Πήραμε πολλούς τίτλους αυτά τα πέντε χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, αλλά ήθελα να θέσω νέους στόχους και ήθελα να καταφέρω όσα και πριν, απλά με άλλη ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας είπε: «Πάντα ήταν δύσκολο το ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ειδικά εκτός έδρας λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί. Για αυτό παίζουμε, αυτό θέλουμε, να παίζουμε μπροστά σε 15.000 κόσμο».

Για όσα έχει καταφέρει σχολίασε: «Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις την κορυφή. Δεν θα είχε αξία όμως αν ήταν εύκολο, για αυτό πρέπει να προσπαθείς κάθε μέρα για να βοηθήσεις την ομάδα σου και να έχεις κίνητρο».

Στο βίντεο μίλησε μεταξύ άλλων και ο Κώστας Σλούκας, με τον οποίο συνυπάρχουν στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Έλληνας γκαρντ εκθείασε τον συμπαίκτη του, λέγοντας: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, εξαιρετικός σκόρερ και σπουδαίος χαρακτήρας».