Αταμάν: «H EuroLeague σχεδιάζει να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι»

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε με δηλώσεις του το πλάνο της EuroLeague προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. 

Αταμάν: «H EuroLeague σχεδιάζει να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι»

Τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν η EuroLeague, αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν.

Μιλώντας σε Μέσο της Τουρκίας ο προπονητής της Αναντολού Εφές υποστήριξε πως η διοργάνωση σκοπεύει να διεξάγει τους αγώνες που απομένουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «H EuroLeague σχεδιάζει να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι, αλλά πρώτα θα δώσει στις ομάδες ένα μήνα για να προετοιμαστούν. Οι δύο εβδομάδες θα είναι καραντίνας για τους παίκτες που θα έρθουν από τις ΗΠΑ. Τις άλλες δύο εβδομάδες θα κάνουμε προπονήσεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τονίζοντας πως η διακοπή θα επηρεάσει την απόδοση των παικτών του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα και πρώτοι στην βαθμολογία σε Τουρκία και EuroLeague. Μπορούμε να βρούμε τον ρυθμό μας αμέσως; Αυτό είναι ρίσκο. Θα προσέξουμε τους παίκτες μας. Εξάλλου, από την στιγμή που οι ομάδες θα ξεκινήσουν από την ίδια βάση, όλοι θα βρίσκονται στο 70-80%. Κανείς παίκτης δεν θα είναι όπως ήταν».