Athletic: Καλύτερος στην Ευρώπη ο Μάικ Τζέιμς- Η Εφές δεν θα έμπαινε πλέι οφ στο ΝΒΑ

Το "The Athletic" πήρε τη γνώμη 21 προπονητών και παικτών που βρίσκονται στην Ευρώπη για το καλύτερο παίκτη αλλά και την καλύτερη ομάδα.

Athletic: Καλύτερος στην Ευρώπη ο Μάικ Τζέιμς- Η Εφές δεν θα έμπαινε πλέι οφ στο ΝΒΑ

Σε μία έρευνα προχώρησε το «The Athletic», το οποίο πήρε τη γνώμη από 21 προπονητές και παίκτες που δουλεύουν στην Ευρώπη, ρωτώντας τους, για τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης, αλλά και για το αν η καλύτερη ομάδα της Euroleague θα μπορούσε να μπει… στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Καραντίνα έχουμε, ότι θέλουν ρωτάνε…

Στο πρώτο ερώτημα, ο Μάικ Τζέιμς θεωρείται από αυτούς τους 21 παίκτες/προπονητές που κράτησαν την ανωνυμία τους, πως είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη και μάλιστα ένας εξ αυτών είπε πως «μπορεί να σε καταστρέψει με πολλούς τρόπους».

Ο Αμερικανός πήρε 5 από τις 21 ψήφους, ενώ 4 στις 21 είχαν οι Σέιν Λάρκιν της Εφές και Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα. Ψηφίστηκαν επίσης και οι Ντε Κολό (Φενέρ), Καλάθης (Παναθηναϊκός), Καμπάτσο (Ρεάλ) και Ροντρίγκες (Μιλάνο).

Η χρονιά στην Euroleague δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχουμε πρωταθλητή, ωστόσο συμφώνησαν στο ότι η Εφές είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά… δεν θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Κάποιες από τις απαντήσεις ήταν «δεν νομίζω», «με τίποτα», ενώ ένας είπε «ίσως στην Ανατολή».