ACB: Επ' αόριστον αναβολή - Στις 24 Απριλίου αν θα συνεχιστεί

Οι ομάδες της λίγκας ACB κουβέντιασαν και αποφάσισαν την επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος. Στις 24 Απριλίου θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί.

ACB: Επ' αόριστον αναβολή - Στις 24 Απριλίου αν θα συνεχιστεί

Η Ισπανία είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού. Έχει 110.238, ενώ οι νεκροί στη χώρα έχουν ξεπεράσει τους 10.000! Το κράτος βρίσκεται σε καραντίνα, τα πάντα έχουν κλείσει, τα μέτρα είναι αυστηρά και, όπως γίνεται αντιληπτό, ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Υπάρχουν όμως και συμβόλαια, χορηγοί, τηλεοπτικά δικαιώματα και η ACB προσπαθεί να βρει λύση, με το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ βέβαια να βάζει πάνω απ' όλα την υγεία των ανθρώπων της λίγκας.

Οι ομάδες λοιπόν συζήτησαν μεταξύ τους και πάλι, με την ACB να αποφασίζει να βάλει «λουκέτο». Αναβολή επ' αόριστον επομένως στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τους συλλόγους να προγραμματίζουν νέα συνάντηση στις 24 Απριλίου, ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Κανείς όμως δεν είναι αισιόδοξος ότι αυτό μπορεί να γίνει πράξη.