Ο Ντιλέινι σχολίασε το Final-8 του Champions League για τον Σεπτέμβρη: «Είναι ο μόνος τρόπος»

To Champions League θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβρη, με νέο φορμάτ και ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Μάλκολμ Ντιλέινι, σχολίασε την συγκεκριμένη εξέλιξη στη διοργάνωση.

Ο Ντιλέινι σχολίασε το Final-8 του Champions League για τον Σεπτέμβρη: «Είναι ο μόνος τρόπος»

Από την στιγμή που ο κορονοϊός έχει θερίσει την Ευρώπη, όλες οι αθλητικές διοργανώσεις έχουν βάλει... λουκέτο. Το ερώτημα, όμως, είναι το πως θα συνεχιστούν και αν υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρωθούν. Η EuroLeague επίσημα ενημέρωσε πως στόχευση της είναι να τελειώνει κανονικά η σεζόν, έστω σε νέες ημερομηνίες, με πιο μαζεμένο πρόγραμμα και ενδεχομένως με διαφορετικό φορμάτ.

Από την άλλη, όμως, το Champions League της FIBA, αφού ενημέρωσε πως η σεζόν θα διακοπεί οριστικά για τους επόμενους μήνες, ενημέρωσε πως η αγωνιστική της χρονιά θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο! Με μορφή Final-8, βγάζοντας νικητή στις αρχές Οκτώβρη.

Για το γεγονός πήρε θέση ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος συμμετέχει στην EuroLeague, σχολιάζοντας τα εξής: "Από την πλευρά της λίγκας και της ομάδας καταλαβαίνω την απόφαση. Βέβαια και πάλι δεν ωφελεί τους παίκτες, εκτός κι αν παραμείνουν στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν... Βέβαια, αν θέλουν έναν επίσημο πρωταθλητή, αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Δεν θα "μαχόμουν" κατά αυτής της απόφασης».