Γκρέιντζερ: «Επιστρέφω σε έναν-δύο μήνες - Να διακοπούν οι διοργανώσεις»

Ο Ουρουγουανός γκαρντ της Μπασκόνια, Τζέισον Γκρέιντζερ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ, μετά την επέμβαση στον αχίλλειο

Γκρέιντζερ: «Επιστρέφω σε έναν-δύο μήνες - Να διακοπούν οι διοργανώσεις»

Αντίστροφα μετράει ο Τζέισον Γκρέιντζερ, καθώς ελπίζει σε έναν με δύο μήνες να είναι πίσω στην ενεργό δράση, μετά την χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, μπορεί δύο και τρεις φορές και ελπίζω μέσα έναν μήνα, το πολύ δύο, να είμαι σε θέση να προπονηθώ» ανέφερε σε δηλώσεις του αρχικά ο Ουρουγουανός γκαρντ της Μπασκόνια, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Αλλά, τη δεδομένη στιγμή σκέφτομαι κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν έχω στο μυαλό μου την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής μου, αλλά νιώθω πολύ καλά».

Ερωτηθείς για το πρέπει να διακοπούν οι διοργανώσεις, είπε: «Αν το σκεφτώ εγωιστικά, θέλω να παίξω, επειδή ήμουν τραυματίας όλη τη σεζόν. Αλλά, αν το σκεφτούμε συλλογικά και από άλλη οπτική γωνία, θα πρέπει να διακοπούν.

Έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη κατάσταση και μπορεί να παίξουμε Ιούνιο ή Ιούλιο, αλλά αυτό δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Γι’ αυτό, θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, να πάρουμε το πρόβλημα στα σοβαρά και να το λύσουμε το συντομότερο δυνατό».