Euroleague για Χάινς: Ο συμπαίκτης, ο ηγέτης, η ήρεμη δύναμη… (vid)

Focus στον Κάιλ Χάινς έκανε η Euroleague, με τον Αμερικανό να λέει πως θέλει να τον θυμούνται ως τον καλύτερο συμπαίκτη και οι Ιτούδης, Χίλιαρντ και Τζέιμς να τον αποθεώνουν…

Euroleague για Χάινς: Ο συμπαίκτης, ο ηγέτης, η ήρεμη δύναμη… (vid)

Focus στον Κάιλ Χάινς έκανε η Euroleague. Στον Αμερικανό που βάζει πάνω απ΄όλα την ομάδα, όπως αναφέρει ενδεικτικά και στον τίτλο της, τον παίκτη των 4 κατακτήσεων του τροπαίου (2 με Ολυμπιακό και 2 με ΤΣΣΚΑ) και μέλος της κορυφαίας ομάδας της 10ετίας στη διοργάνωση.

Ο ίδιος ο Χάινς, μιλώντας στο αφιέρωμα γι αυτόν, είπε πως «αυτό το συναίσθημα να σηκώνεις το τρόπαιο, να κατακτάς το ευρωπαϊκό, να πίνεις σαμπάνια… σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Θέλω να με θυμούνται ως καλό συμπαίκτη, σαν έναν που πάλευε συνέχεια για τους άλλους της ομάδας. Η Euroleague είναι ένας μακρύς μαραθώνιος, χρειάζεται πολύ δουλειά για να την κατακτήσεις».

Ο προπονητής του Δημήτρης Ιτούδης, είπε για τον αρχηγό της ομάδας του: «Είναι εκπληκτικός, όταν έχω τον Κάιλ στο παρκέ αισθάνομαι πως θα παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μου και τι εκφράζει η ΤΣΣΚΑ».

Ο συμπαίκτης του Ντάρουν Χίλιαρντ ανέφερε: «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει χωρίς ίχνος υπερβολής. Έχει μία τρομακτική δύναμη η ήρεμη παρουσία του εντός κι εκτός παρκέ. Τον ρωτάω για οτιδήποτε. Θα μου δώσει την καλύτερη απάντηση».

Από την πλευρά του ο Μάικ Τζέιμς, υποστήριξε: «Ο Κάιλ είναι φοβερός συμπαίκτης. Αν είσαι γκαρντ θα κάνει αυτά τα μικρά πράγματα στο παρκέ, είναι ηγέτης, παίζει άμυνα, παίζει επίθεση. Είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που θες να έχεις».