Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ρολ μίλησε για καταστροφή αν γινόταν το ματς με Ολυμπιακό

Ο Μάικ Ρολ της Αρμάνι Μιλάνο χαρακτήρισε καταστροφή αν γινόταν το ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η EuroLeague αναγκάστηκε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΝΒΑ.

 

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ρολ μίλησε για καταστροφή αν γινόταν το ματς με Ολυμπιακό

O παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, Μάικλ Ρολ, αναφέρθηκε στις ΗΠΑ για την κατάσταση που έζησε στην Ιταλία. Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του, σχολίασε πως θα ήταν καταστροφή αν γινόταν το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή και σχολίασε πως στο τέλος η EuroLeague αναγκάστηκε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Πιστεύω πως ο Άνταμ Σίλβερ έκανε σπουδαία δουλειά. Ήταν προνοητικός και κοίταξε μπροστά, από πολλές απόψεις, για το ΝΒΑ. Έκανε τα πάντα πολύ γρήγορα. Στην Ευρώπη, από την άλλη, όλα αυτά πήραν πολύ καιρό.

"Παίξαμε εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης κεκλεισμένων των θυρών. Μετά ταξιδέψαμε στη Βαλένθια για ένα άλλο παιχνίδι δίχως κόσμο. Ακολουθούσε εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο μέρες πριν από τη διεξαγωγή του, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Προέκυψε το ενδεχόμενο να παίξουμε αλλού (Βερολίνο), αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να φύγουμε από τη χώρα και πιθανότατα δεν θα μας άφηναν κιόλας να πετάξουμε. Επίσης, αν ένας βρισκόταν θετικός στον κορονοϊό, θα έπρεπε όλοι να μπούμε σε καραντίνα, μακριά από τις οικογένειές τους για δεκατέσσερις μέρες.

Ήταν καταστροφικό να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή, κι εμείς θα έπρεπε να ταξιδέψουμε αυθημερόν και να φύγουμε άμεσα από τη χώρα. Ο Ολυμπιακός έμαθε για την αναβολή του αγώνα, ενώ βρισκόταν ήδη στη Γερμανία. Μετά απ' όσα έγιναν στο ΝΒΑ, η EuroLeague υποχρεώθηκε να κάνει το ίδιο".