Φενέρμπαχτσε: Έξι παίκτες έχουν ύποπτα συμπτώματα - Δεν θα γίνουν περικοπές

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία περικοπή μισθού στους παίκτες και τόνισε πως σε έξι αθλητές υπάρχουν ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού.

Φενέρμπαχτσε: Έξι παίκτες έχουν ύποπτα συμπτώματα - Δεν θα γίνουν περικοπές

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε για περικοπές στα συμβόλαια των παικτών. Η διοίκηση της ομάδας, όμως, με επίσημη τοποθέτησή της, επεσήμανε πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Παράλληλα ενημέρωσε το κοινό πως έξι παίκτες του συλλόγου έχουν ύποπτα συμπτώματα.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

"Όπως όλοι ξέρετε, περνάμε δύσκολες στιγμές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες που έθεσε το κράτος, προκειμένου να μην επιβαρύνουμε το έργο κανενός. Ας μείνουμε σπίτι. Σας παρακαλώ να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες.

Μας περιμένουν δύσκολες ημέρες. Μαθαίνουμε από τα social media για την κατάσταση. Μην αφήνετε τους φόβους να σας καταβάλουν. Προστατέψτε την σωματική και πνευματική σας υγεία.

Όπως ξέρετε από τις 20 Μαρτίου κλείσαμε τις εγκαταστάσεις και μόνο το απαραίτητο προσωπικό βρίσκεται σε αυτές, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν από το σπίτι. Σε αυτή την διαδικασία, το προσωπικό της ομάδας δεν θα χάσει κανέναν μισθό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, 6 μέλη είχαν συμπτώματα και δείγματά τους στάλθηκαν στο Υπουργείο Υγείας. Μόνο ο Τσενκ Ρεντά είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, για λόγους ασφάλειας, καθώς δεν χρίζει ειδικής φροντίδας. Θα επιστρέψει κοντά μας το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα λειτουργεί κανονικά και τουλάχιστον ένα μέλος της διοίκησης θα είναι σε ετοιμότητα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό σαν μια μεγάλη οικογένεια, στις εύκολες και στις δύσκολες ημέρες. Η ανθρώπινες αξίες μας και η πίστη μας θα μας κρατήσουνε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί. Σας στέλνω την αγάπη και τον σεβασμό μου”.