Νάχμπαρ: «Κάθε μέρα και πιο κοντά στην οριστική διακοπή της Euroleague»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου παικτών της Euroleague, Μπόστιαν Νάχμπαρ, τόνισε πως η ασφάλεια των καλαθοσφαιριστών είναι το πιο σημαντικό, αλλά και πως το μέλλον της φετινής διοργάνωσης είναι δυσοίωνο ελέω του κορονοϊού.

Νάχμπαρ: «Κάθε μέρα και πιο κοντά στην οριστική διακοπή της Euroleague»

Η ασφάλεια των παικτών που αγωνίζονται στις ομάδες της Euroleague είναι ύψιστης σημασίας και για να διασφαλιστεί, η διοργάνωση δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει όσο μαίνεται η πανδημία του κορονοϊού.

Αυτή την άποψη εξέφρασε ξεκάθαρα ο πρόεδρος του συνδέσμου παικτών της Euroleague, Μπόστιαν Νάχμπαρ, σε συνέντευξή του στην ισπανικη El Pais, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα Τετάρτη (25/3), μέρα διεξαγωγής της τηλεδιάσκεψης των ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων ο πρώην άσος της Εφές, της Μπαρτσελόνα και της Ούνικς, τόνισε:

«Εκτιμώντας την κατάσταση μέρα με τη μέρα, δεν βλέπω πιθανό να αρχίσει οποιαδήποτε διοργάνωση πριν από τα τέλη Μαΐου. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης είμαστε σε μια ρευστή κατάσταση. Όλα αλλάζουν ώρα με την ώρα…

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, εξετάζοντας τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και μόνο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Οι παίκτες δεν πρέπει να μπουν σε κίνδυνο σε ό,τι αφορά την υγεία τους. Το πρώτο πράγμα, το πιο σημαντικό είναι η υγεία.

Δίχως τους παίκτες, δεν υπάρχει διοργάνωση. Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν! Είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε η EuroLeague, ούτε οι ομάδες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας