Euroleague: Παγκόσμια εκστρατεία αμοιβαίας υποστήριξης (vid)

Εκστρατεία εναντίον του κορονοϊού ξεκίνησε η Euroleague, με στόχο την αμοιβαία υποστήριξη και ενθάρρυνση στην οποία θα πρωτοστατήσουν οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι πρεσβευτές και άλλοι εμπλεκόμενοι της Euroleague και του Euro Cup.

Euroleague: Παγκόσμια εκστρατεία αμοιβαίας υποστήριξης (vid)

Εκστρατεία εναντίον του κορονοϊού ξεκίνησε η Euroleague, με στόχο την αμοιβαία υποστήριξη και ενθάρρυνση στην οποία θα πρωτοστατήσουν οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι πρεσβευτές και άλλοι εμπλεκόμενοι της EuroLeague και του EuroCup.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης:

«Ενόψει της πρωτοφανούς κατάστασης που προκλήθηκε από τον ιό COVID-19, η μπάσκετ της EuroLeague ανακοινώνει τη δημιουργία μιας παγκόσμιας εκστρατείας αμοιβαίας υποστήριξης και ενθάρρυνσης στην οποία θα πρωτοστατήσουν οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι πρεσβευτές και άλλοι ενδιαφερόμενοι της EuroLeague και του EuroCup.

Η #EUROLEAGUEUNITED επεκτείνει την υποστήριξη που έχει ήδη προσφέρει η λίγκα σε παγκόσμιες εκστρατείες ευαισθητοποίησης, όπως το #StayHome και το #InThisTogether.

Η εκστρατεία στοχεύει να συγκεντρώσει και να συντονίσει τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού, να παρέχει συμβουλές σε φιλάθλους για να διατηρούνται υγιείς κατά την παραμονή τους στο σπίτι, να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη και να συνεχίσει να παρέχουμε περιεχόμενο γύρω από το κοινό πάθος μας για μπάσκετ.

Με πρωτοβουλίες όπως η EuroLeague Academy και το One Team, η EuroLeague έδινε πάντα μεγάλη σημασία στην κοινωνική δέσμευση και σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι ζωτικής σημασίας για τις 42 ομάδες της σε 13 χώρες να συνεργαστούν στις κοινότητές τους.

Το να είσαι στο σπίτι δεν σημαίνει ότι το μπάσκετ πρέπει να σταματήσει τελείως. Η Euroleague θα ξεκινήσει σύντομα μια σειρά από πρωτοβουλίες για να εξασφαλίσει ότι κανένας φίλαθλος δεν θα αισθάνεται απομονωμένος ή μόνος.

Για παράδειγμα, οι πρεσβευτές της One Team και οι προπονητές, σχεδιάζουν ειδικές συνεδρίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι και οι κορυφαίοι προπονητές και παίκτες θα μοιραστούν την εμπειρία τους, δείχνοντας πώς περνούν το χρόνο τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν σε ειδικές συνεδρίες και προκλήσεις Q & A , θα συνεργαστούν για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις σημαντικές συστάσεις που παρέσχε η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του ιού, καθώς και για το στόχο του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την ενθάρρυνση της σωματικής υγείας και της ψυχικής ευημερίας σε όλο τον κόσμο.

Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές τα τελευταία 20 χρόνια, καθώς η EuroLeague θα κάνει flashback στα πιο συναρπαστικά παιχνίδια και στις πιο θεαματικές εμφανίσεις των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Αυτές είναι πολύ δύσκολες μέρες για εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά όλοι μπορούμε να μείνουμε μαζί με το μπάσκετ. Μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να ενημερώνει ο ένας τον άλλον και να θυμόμαστε ότι ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουμε, στη μάχη ενάντια στον COVID-19 είμαστε όλοι #EUROLEAGUEUNITED».