Βούισιτς για πληρωμές: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση- Όλες οι επιλογές στο τραπέζι»

Συνέντευξη στο Sport5-Open Court έδωσε ο GM της Μακάμπι Τελ Αβίβ Νίκολα Βούισιτς που απάντησε στο τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην "ομάδα του λαού".

Βούισιτς για πληρωμές: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση- Όλες οι επιλογές στο τραπέζι»

Συνέντευξη στο Sport5-Open Court έδωσε ο Νίκολα Βούισιτς που απάντησε σε καίρια ερωτήματα, όπως τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και το τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών κι αν θα πληρωθούν όλο το συμβόλαιό τους ή αυτά τα οποία έπαιξαν.

«Σε καταστάσεις όπως και αυτή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι. Δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη απόφαση, μέχρι να γνωρίζουμε και όλες τις εξελίξεις» ανέφερε αρχικά ο General Manager της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να συμπληρώσει: «Όλοι συζητάμε. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όλες οι ομάδες και λίγκες συζητούν εσωτερικά, προσπαθώντας να βρουν λύσεις, αλλά τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Μιλάμε για κάτι που μπορεί να αλλάξει ακόμα και μέσα σε μία ώρα. Είμαστε επίσης ομάδα Euroleague, δηλαδή παίζουμε με ομάδες από άλλες δέκα χώρες, καθεμία έχει τη δική της κατάσταση».

Αναφορικά με τους ξένους παίκτες αλλά και τους Έλληνες προπονητές που βρίσκονται στον πάγκο της Μακάμπι (σ.σ. ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του) κι αν βρίσκονται ακόμα στη χώρα, ο Νίκολα Βούισιτς, υποστήριξε: «Μερικοί παίκτες έφυγαν, μερικοί έμειναν. Τους δώσαμε την επιλογή να μείνουν, να αισθάνονται καλύτερα με ότι και αν διαλέξουν. Κάποιοι ήθελαν να πάνε στις οικογένειές τους στη πατρίδα τους και άλλοι ένιωσαν πιο ασφαλείς εδώ. Σεβόμαστε κάθε απόφαση».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει μείνει στο Τελ Αβίβ μαζί με την οικογένειά του.