Έχει ανοίξει η κουβέντα για τους «μισθούς» στην Euroleague

Ήδη γίνονται συζητήσεις στους κύκλους της Euroleague, για το αν θα πάρουν οι παίκτες όλους τους μισθούς, πόσους δικαιούνται κτλ. τώρα που δεν έχει αγωνιστική δράση... 

Έχει ανοίξει η κουβέντα για τους «μισθούς» στην Euroleague

Έχει ανοίξει η κουβέντα στους κύκλους των παικτών και γύρω από την Euroleague, αναφορικά με τους μισθούς που είναι να πάρουν τώρα που δεν έχει αγωνιστική δράση κτλ. Ο Άαρον Τζάκσον της Μακάμπι ήδη πρωτοστατεί σε αυτό το θέμα ενώ θα συζητηθεί και στην Euroleague.

Ο πρόεδρος της Ένωσης παικτών (ELPA), Μπόστιαν Νάχμπαρ, μίλησε επί του θέματος σε ΜΜΕ του Ισραήλ και ανέφερε αρχικά: «Η ανωτέρα βία θα είναι πιθανώς η φράση που θα ειπωθεί περισσότερο στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού αν ακυρωθεί η σεζόν.

Σε ορισμένες χώρες, είναι πιθανό να ισχύουν οι εθνικοί νόμοι για την απασχόληση και την υγεία. Τελικά, δεν θα υπάρξει μια προσέγγιση η οποία θα βρει όλους τους συλλόγους και τους παίκτες σύμφωνους. Τα ζητήματα αυτά θα γίνουν σαφέστερα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Η Ένωση Παικτών θα συνεχίσει να ασχολείται με την Euroleague και τις ομάδες, έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι η οικονομική πραγματικότητα ορισμένων ομάδων θα δημιουργήσει σημαντικές προκλήσεις».

Αναμφίβολα θα είναι ένα «δυνατό» θέμα που θα απασχολήσει, όταν θα περάσει βέβαια αυτό το τραγικό γεγονός που ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη.