Ο Ολυμπιακός αναχώρησε αλλά μπορεί να μην παίξει με την Αρμάνι

Δείτε τις εξετάζει η Euroleague και γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει αναβολή και του Αρμάνι Μιλάνου - Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε αλλά μπορεί να μην παίξει με την Αρμάνι

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Βερολίνο, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει με την Αρμάνι. Πριν από λίγο η Eurοleague ενημέρωσε μέσω των social media ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής.

«Η Euroleague εξετάζει την προσωρινή αναστολή των αγώνων», αναφέρει η Euroleague και εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την οριστική απόφαση.

Νωρίτερα η Ένωση Παικτών της EuroLeague, ζήτησε με επίσημο αίτημά της την αναβολή όλων των αγώνων της διοργάνωσης μέχρι νεωτέρας:

«Οι παίκτες έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την υγεία τους και την υγεία των δικών τους ανθρώπων λόγω του προγράμματος και της κρίσης με τον κορονοϊό. Η Euroleague και οι σύλλογοι δεν μπορούν να ζητήσουν από τους παίκτες να βάλουν σε ρίσκο την υγεία τους για να ταξιδέψουν και να λάβουν μέρος σε παιχνίδια που τους εκθέτουν στον κίνδυνο του κορονοϊού.

Επίσης, οι παίκτες δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για τις εθνικές συστάσεις και τις απαγορεύσεις σχετικά με τα μέτρα του ιού. Με βάση όλα τα παραπάνω, η ΕLPA ζήτησε από την Euroleague να τοποθετήσει σε πρώτο πλάνο την υγεία και να αναβάλλει την διοργάνωση μέχρι να υπάρξουν εγγυήσεις για την υγεία, την ασφάλεια και την ελευθερία των κινήσεων».