Σφαιρόπουλος: «Υπέφερα με την κριτική όταν πήρα τον Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό» (vid)

Συνέντευξη σε σέρβικο Μέσο έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Μίλησε για την κριτική που δέχτηκε για τον Μιλουτίνοφ τον οποίο θεωρεί... ΝΒΑερ.

Σφαιρόπουλος: «Υπέφερα με την κριτική όταν πήρα τον Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό» (vid)

Μεγάλη συνέντευξη στο σέρβικο nova.rs έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος φυσικά μίλησε και για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο νυν τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρώην του Ολυμπιακού, τόνισε πως ο Σέρβος σέντερ μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ, ενώ θυμήθηκε και τα όσα βίωσε όταν τον επέλεξε και τον πήρε στον Ολυμπιακό.

«Ειλικρινά, όταν πήρα τον Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, ειλικρινά υπέφερα από την κριτική» ήταν αρχικά τα λόγια του για να συμπληρώσει: «Ήταν πολύ μικρός και προφανώς απροετοίμαστος για την Euroleague κατά τη γνώμη των οπαδών και των media.

Ήξερα όμως, πως ήταν πολύ ταλαντούχος και ένας εξαιρετικός παίκτης, που μπορούσε να γίνει top στην Euroleague και σέντερ στο NBA”.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε πολύ μαζί, όχι μόνο μαζί μου, αλλά και με τους άλλους προπονητές που είχαμε στο κλαμπ. Είναι ένας υπέροχος τύπος, σπουδαίος εργάτης με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Νομίζω πως έχει μεγάλη εξέλιξη και πρόοδο και το ερώτημα είναι γιατί δεν βρίσκεται ήδη στο ΝΒΑ. Δεν μπορείς να βρεις εύκολα σέντερ με αυτό το «μυαλό» και αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπορεί να πασάρει, να πηδήξει, να εκτελέσει, είναι πολύ καλός με τη μπάλα…

Νομίζω πως μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ και στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague και τώρα εξαρτάται από αυτόν το τι θα αποφασίσει. Για μένα είναι ένας… NBAer».