Ολυμπιακός: Ξανά ατομικό ο Μιλουτίνοφ

Συνεχίζει να πονάει στην ποδοκνημική ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος και την Κυριακή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ξανά ατομικό ο Μιλουτίνοφ

Στην αναμονή είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο. Περιμένει να μάθει αν θα γίνει το ματς και κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί. Μέχρι να βγει η απόφαση για το τι θα γίνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι στον Πειραιά οφείλουν να προετοιμάζονται για το ματς με την Αρμάνι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προπονεί κανονικά τους παίκτες του στο ΣΕΦ και ετοιμάζονται για τον αγώνα περιμένοντας παράλληλα και την οριστική απόφαση για την τύχη αυτής της αναμέτρησης.

Εκτός προπόνησης, ωστόσο έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος έχει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, τις οποίες δεν έχει ξεπεράσει. Όσο συνεχίζει να πονάει τόσο μειώνονται οι ελπίδες να προλάβει να μπει στις προπονήσεις πριν το παιχνίδι στο Μιλάνο.

Η απουσία του Σέρβου σέντερ είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Μπαρτζώκα, ο οποίος συνεχίζει να στερείται των υπηρεσιών ενός από τους καλύτερους παίκτες του. Περιμένει και τις επόμενες ημέρες για να διαπιστώσει αν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του.