Euroleague: Στο Τελ Αβίβ το Μακάμπι-Μπασκόνια, αρκεί...

Στο Τελ Αβίβ και όχι στο Βελιγράδι φαίνεται πως θα γίνει τελικά η αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Μπασκόνια, αρκεί εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.

Euroleague: Στο Τελ Αβίβ το Μακάμπι-Μπασκόνια, αρκεί...

Στο Τελ Αβίβ και όχι στο Βελιγράδι φαίνεται πως θα γίνει τελικά η αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Μπασκόνια, αρκεί να απομονωθούν οι Βάσκοι και να φτάσουν στο Ισραήλ με πτήση τσάρτερ.

Το Υπουργείο της χώρας είχε απαγορεύσει την είσοδο σε πολίτες από χώρες που έχουν κρούσματα κορονοϊού και υπήρχε πρόβλημα διεξαγωγής του αγώνα. Στο τραπέζι είχε πέσει το Βελιγράδι και ήταν ο πιθανότερος τόπος διεξαγωγής, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν.

Το Υπουργείο έθεσε κάποιες προϋποθέσεις και όρους και η Μακάμπι δείχνει έτοιμη να τα ικανοποιήσει. Το ματς θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ αν φτάσει η Μπασκόνια στη πόλη με πτήση τσάρτερ και απομονωθεί σε ειδικούς χώρους.

Το πιθανότερο είναι να γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου, καθώς είναι ρητή η εντολή του πρωθυπουργού της χώρας που μάλιστα είχε επιπλήξει τη Μακάμπι για την παρουσία οπαδών της σε ματς πρωταθλήματος.