Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τον ΜακΚίσικ!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε την παλικαρίσια νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΣΕΦ για τη Euroleague. Τι είπε για τον Σακίλ ΜακΚίσικ

Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τον ΜακΚίσικ!

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ:

«Ήμασταν πολύ νευρικοί στον αγώνα, γιατί είχαμε πολλούς νεοφερμένους παίκτες και είναι λογικό σε ένα τέτοιο ματς.

Για τον λόγο αυτό κάναμε πολλά λάθη, 17-18, αριθμός πολύ μεγάλος για ένα τέτοιο κλειστό και δύσκολο παιχνίδι.

Όμως καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό!».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, υπογραμμίζοντας: «Ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι και ένα τυπικό Ολυμπιακός Παναθηναϊκός. Με πολλή ένταση με πολλά λάθη. Ήμασταν νευρικοί και αυτό φαίνεται από τα 17 λάθη και κάποιες φορές ήταν ανόητα λάθη χωρίς πίεση. Από την άλλη είναι λογικό γιατί έχουμε νέους παίκτες στην ευρωλίγκα και δύο ξένους παίκτες στην ομάδα μας. Την ίδια στιγμή παίζουμε χωρίς τον Μιλουτίνοφ και τον Σπανούλη. Ανεξάρτητα το πώς παίξαμε, κερδίσαμε και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους, κόσμο, τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Τελείωσε και συνεχίζουμε»

Για το αν είναι δικαιωμένος για τις επιλογές του: «Δεν έχει σημασία τι νιώθω εγώ. Δεν θέλω να μιλάμε για μένα πρέπει να μιλήσουμε για την ομάδα. Είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος». Για την ομάδα που ανέλαβε: Η ομάδα δεν ήταν σκορποχώρι. Δεν συμφωνώ σε αυτό. Απλώς ήταν σε μια κρίση. Όλοι δούλεψαν. Αγωνιστικά είχε θέματα. Έπρεπε να γίνουμε καλύτερη αμυντική ομάδα και πιο δημιουργική. Είμαι σίγουρος πως έχουμε βελτιωθεί παρά τα «βαριά» πόδια που είδαμε χθες».

Για τον ΜακΚίσικ: Είναι καλός παίκτης και μας βοήθησε να κερδίσουμε. Θα ήταν καλύτερο να κρίνουμε κάποιον σε βάθος χρόνου. Ξέρω πολλούς παίκτες στο παρελθόν που σε πρώτο ματς στο ΣΕΦ και ιδίως απέναντι στον Παναθηναϊκό έκαναν μεγάλες εμφανίσεις. Αυτό μας δείχνει πως θα τα πάει καλά».

Για τα κέρδη πλην των βαθμών: «Πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες. Το παιχνίδι με τη Μακάμπι δεν μας βοήθησε. Όσο είμαστε μέσα μαθηματικά θα παλέψουμε για την οκτάδα. Τελείωσε το ματς με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κοιτάξουμε παραπέρα».

Για τα στοιχεία που έκριναν το ματς: «Εμείς παίξαμε αλλαγές στην άμυνα για να χαλάσουμε τη δημιουργία του Καλάθη. Ο Παναιθηναϊκός είχε φθορά στα τρίποντα και εμείς στα ριμπάουντ. Πιστεύω δεν μπορείς να χάσεις από έναν παίκτη. Κάτι αφήσαμε, κάτι κερδίσαμε».