Λάσο: «Ούτε η Adidas ούτε η Boss… μάς έδωσαν μάσκες»

Ο Πάμπλο Λάσο θα αντιμετωπίσει με τη Ρεάλ την Αρμάνι στο Μιλάνο, σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση και θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα αναφορικά με το θέμα της μάσκας.

Λάσο: «Ούτε η Adidas ούτε η Boss… μάς έδωσαν μάσκες»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι σε… κεκλεισμένων των θυρών όμως αναμέτρηση, καθώς στην Ιταλία τα κρούσματα κοροναϊού είναι πολλαπλά και η Euroleague για τη δημόσια υγεία πήρε αυτή την απόφαση.

Ο Πάμπλο Λάσο θέλησε να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση και στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα αστειεύτηκε για το θέμα της μάσκας.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα σε άδειο γήπεδο... Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση της στα πλέι οφ ενώ εμείς παλεύουμε για το πλεονέκτημα της έδρας.

Η EuroLeague αποφάσισε ότι πρέπει να παίξουμε, επομένως θα παίξουμε...» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Οι παίκτες μου έχουν επίγνωση της κατάστασης, πρέπει να αποδεχτούμε τα δεδομένα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι φυσιολογικό για τον καθένα να το σκέφτεται...

Δεν ξέρω αν θα πάρουμε προστατευτικά μέτρα, θα μιλήσω με τον γιατρό... Δεν ξέρω αν θα φορέσουμε μάσκες, νομίζω ότι αυξήθηκε η τιμή τους, έτσι (γέλια); Η Adidas δεν μας έδωσε μάσκες, ούτε ο άλλος χορηγός μας, η Hugo Boss. Θα βάλουμε μια χαρτοπετσέτα με δυο λαστιχάκια. Δεν ξέρω αν θα δώσω οδηγίες στο timeout με μάσκα, δεν θα μπορούσα να αναπνεύσω».