Ολυμπιακός - Βιλερμπάν - Μπαρτζώκας: «Η νίκη ανήκει σε όλους»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο φόβο που υπήρχε στην ομάδα να μην φορτωθεί με φάουλ λόγω των απουσιών και τόνισε πως η νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν ανήκε σε όλους. 

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν - Μπαρτζώκας: «Η νίκη ανήκει σε όλους»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλο τον σύλλογο. Στους παίκτες τους φιλάθλους, στο προπονητικό σταφ. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη κάτω από αυτές τις συνθήκες και τα προβλήματα που είχαμε. Χρειάστηκε να παίξουμε καλή άμυνα σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Είναι προφανές πως έχουμε έλλειψη δημιουργίας. Αλλάξαμε τον τρόπο επίθεσης μας. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις που θα κάνει ο Νίκολα».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: Πρέπει να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη. Πήραμε δύο παίκτες και πιστεύω πως θα βοηθήσουν. Θα δουλεύουμε σκληρά και θα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Δε χρειάζεται κάθε φορά που κάνουμε δύο νίκες, να μιλάμε για οχτάδα».

Για τις απουσίες: «Το ματς ξεκίνησε χωρίς να κάνουμε φάουλ. Είχαμε το μυαλό μας να μην κάνουμε φάουλ. Δεν πηγαίναμε πολύ στις επαφές. Καλύτερα να βγούμε όλοι με 5 φάουλ εκτός παρά να τρώμε καλάθια. Έπρεπε να παίξουμε σκληρή άμυνα για να κερδίσουμε».

Τέλος μίλησε για τους Ποκουσέφσκι και Νικολαϊδη «Είμαι χαρούμενος που είδα δύο 17χρονους να παίζουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παρότι έγινε εξ’ ανάγκης, είναι για το καλό της ομάδας και δικό τους».