Ολυμπιακός: Συναντήθηκαν Αγγελόπουλοι με Μπερτομέου

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν με τον εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει». 

Ολυμπιακός: Συναντήθηκαν Αγγελόπουλοι με Μπερτομέου

Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν οι σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την EuroLeague να ήταν εξαιρετικές, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν... παγώσει. Θα λέγαμε πως είναι χειρότερα από ποτέ.

Η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το ban που έριξε η EuroLeague στην πειραϊκή ΚΑΕ, εκτιμώντας πως έχει οικονομικές οφειλές. Από την πλευρά τους, οι "ερυθρόλευκοι", ήταν έξαλλοι με την συμπεριφορά της διοργάνωσης.

Καταρχάς, διότι τονίζουν και επισημαίνουν πως είναι απόλυτα τυπικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους (έχουν διακανονιστεί όλα τα θέματα), οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά και για το γεγονός πως δεν επικοινώνησαν πρώτα με τον Ολυμπιακό, πριν ρίξουν την απαγόρευση μεταγραφών, ώστε να εξηγήσουν το σκεπτικό τους.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, λοιπόν, έφτασε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, συζητώντας τόσο για το θέμα του ban (υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει δύο προσθήκες, τους ΜακΚίσικ και Μπάικς, αλλά ακόμη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής), όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την διοργάνωση, δίχως όμως να διαρρεύσει κάτι από τις συνομιλίες τους.