Κουζμίνσκας: «Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αλλά και για το μπάσκετ που απολαμβάνει στην Κουμπάν.

 Κουζμίνσκας: «Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας. Ο παίκτης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αποχώρησε για την Κουμπάν λίγο μετά την έναρξη της σεζόν.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για το πως εξελίχτηκε η καριέρα του τους τελευταίους μήνες, κάνοντας αναφορά και στον Ολυμπιακό: «Επιτέλους, απολαμβάνω το μπάσκετ ξανά. Προηγουμένως δεν μπορούσα να βρω έναν ρόλο στον οποίο να είμαι ο εαυτός μου. Όταν συμβαίνει αυτό στο παρκέ, αλλάζει και η διάθεσή σου εκτός αυτού. Τώρα πλέον είμαι ήρεμος. Απολαμβάνω ξανά το παιχνίδι. Έχω παίξει για πέντε διαφορετικούς προπονητές φέτος, πλέον είμαι στο σημείο που πρέπει».

Συνεχίζοντας, προσέθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει που έφυγα από τον Ολυμπιακό. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση να αφήσω την Αθήνα, να αφήσω μια τέτοια ομάδα και μια τέτοια πόλη. Όμως ήταν η σωστή κίνηση για την καριέρα μου».