Ο Γουίλιαμς αποθέωσε στον Χάινς την κλάση του Σλούκα (vid)

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κάιλ Χάινς και αποθέωσε τον συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα, για την ικανότητα του στην πάσα.

Ο Γουίλιαμς αποθέωσε στον Χάινς την κλάση του Σλούκα (vid)

Ο Κάιλ Χάινς έχει μία εκπομπή στην EuroLeague, στην οποία φιλοξενεί παίκτες της διοργάνωσης, μιλώντας μαζί τους για το μπάσκετ και όχι μόνο. Αυτή την φορά ήταν ώρα του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο ψηλός της Φενέρμπαχτσε αποθέωσε στον Κάιλ Χάινς τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά από την λαμπρή κοινή τους διετία στον Ολυμπιακό, όταν και κατέκτησαν για δύο σερί χρόνια το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς στάθηκε στην κλάση και στην ποιότητα του Έλληνα διεθνή γκαρντ, σχολιάζοντας τα εξής: "«Είχαμε ένα παιχνίδι κόντρα στην Χίμκι πριν από έναν μήνα και ο παλιός συμπαίκτης σου, Σλούκας, τρύπησε την άμυνα με τις ντρίμπλες του και εγώ ήρθα από πίσω. Μπορώ να πω ότι εξεπλάγην γιατί δεν σκεφτόμουν πως θα τελείωνα τη φάση. Αυτή πιθανότατα είναι η αγαπημένη μου. Είναι μια από τις φάσεις που λέω στους συμπαίκτες μου δώστε μου τη μπάλα είμαι ελεύθερος, θα προσπαθήσω να τελειώσω τη φάση. Αυτή η φάση δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο Κώστας και η πάσα του».