ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Χάκετ ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Κάτοικος Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος πριν ακόμη ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν έδωσε τα χέρια με τους Ρώσους και θα παίζει στην ΤΣΣΚΑ για ακόμη δυο χρόνια.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Χάκετ ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν το κουνάει από τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Οι δυο πλευρές αν και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Euroleague έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη δυο χρόνια.

Οι Ρώσοι είναι φυσικά ικανοποιημένοι από την προσφορά του πρώην άσου του Ολυμπιακού και για αυτό τον λόγο δεν περίμεναν να τελειώσει η σεζόν για να καθίσουν με τον έμπειρο γκαρντ στο ίδιο τραπέζι.

Φέτος ο Χάκετ μετρά για την ώρα 7.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο και είναι ένας από τους παίκτες που στηρίζει πολλά στα παιχνίδι της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Χάκετ ήταν μια διετία (2015-17) στον Ολυμπιακό όπου και είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και ουσιαστικά για αυτό δεν παρέμεινε στο μεγάλο λιμάνι, αν και αγαπήθηκε από τον κόσμο και πρόσφερε πολλά στην ομάδα του Πειραιά.

Την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Μπάμπεργκ και το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Μόσχα, όπου πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague.

«Σπίτι μου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Ντάνιελ Χάκετ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε

«Από τη στιγμή που έφτασα στη Μόσχα τον Αύγουστο του 2018, είδα και αντιλήφθηκα τι σημαίνει να είσαι μέλος της οικογένειας της ΤΣΣΚΑ. Η οργάνωση και ο πολιτισμός είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το κλαμπ ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Εγώ και οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να αποκαλούμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σπίτι μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, στον προπονητή μας, στην ιδιοκτησία, στη διοίκηση, στο προπονητικό τιμ, στους συμπαίκτες μου, στο ιατρικό τιμ, στους δημοσιογράφους της ομάδας.

Σας ευχαριστώ για τον τρόπο που με αποδεχτήκατε. Με βοηθάτε να γίνομαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωσή σας και για την εμπιστοσύνη σας.

Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά, γιατί έχουμε μπροστά μας να διεκδικήσουμε κι άλλα τρόπαια.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για την υποστήριξη του στις καλές και στις κακές ημέρες μας. Είναι υπέροχοι. Συνεχίστε να μας στηρίζετε».