Ρούντι Φερνάντεθ: ««Η ύπνωση με βοήθησε να... ξεκλειδώσω τον εαυτό μου»

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούντι Φερνάντεθ, εξομολογήθηκε στην εφημερίδα της πατρίδας του, την «El Pais» πως η ύπνωση είναι μια ευεργετική διαδικασία για εκείνον αλλά και το σώμα του.

Ρούντι Φερνάντεθ: ««Η ύπνωση με βοήθησε να... ξεκλειδώσω τον εαυτό μου»

Το... μυστικό που τον βοηθάει στην ζωή και την καριέρα του, αποκάλυψε ο 34χρονος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούντι Φερνάντεθ, που έχει κατακτήσει δύο φορές (2015 και 2018) την EuroLeague με την «Βασίλισσα».

«Χρησιμοποιώ την ύπνωση για χρόνια ως διαδικασία χαλάρωσης, για να... καθαρίσω το κεφάλι μου, να αφήσω το μυαλό μου κενό και να ακολουθήσω το σωστό μονοπάτι. Στον αθλητισμό υπάρχουν στιγμές που έχεις πνευματικά μπλοκαριστεί.

Φτάνεις σε αυτή την κατάσταση όταν σκέφτεσαι συνεχώς αποτυχίες, πόνο, εκείνο που σε ενοχλεί. Η ύπνωση με βοήθησε να ξεκλειδώσω τον εαυτό μου. Η εικόνα του ελίτ-αθλητή είναι αυτή ενός άντρα σε μια φούσκα, αλλά είμαστε και εμείς με προβλήματα και δύσκολους καιρούς, εντός και εκτός γηπέδων και η ψυχολογική βοήθεια είναι απαραίτητη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ισπανός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της χώρας του «El Pais».