Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Σπανούλη - Χειρουργείο για τον αρχηγό!

Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Εκτός δράσης μέχρι νεωτέρας. 

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Σπανούλη - Χειρουργείο για τον αρχηγό!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ο Βασίλης Σπανούλης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο αρχηγός των Πειραιωτών, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στη Ζενίτ, χτύπησε στο ίδιο σημείο που είχε κάνει πέρσι χειρουργείο.

Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως υπέστη ρήξη στους τένοντες και θα χρειαστεί να μπει και πάλι στο χειρουργείο! Όλα δείχνουν πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου (9 Απριλίου), αλλά από το μεγάλο λιμάνι τονίζουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέφει φέτος στην αγωνιστική δράση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Η αποκατάσταση της βλάβης θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά».

Οι Ερυθρόλευκοι θα πορευτούν χωρίς τον αρχηγό τους για 11 συνολικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα (μαζί με το ματς με την ΤΣΣΚΑ). Ο Σπανούλης, χτύπησε περίπου στο ίδιο σημείο, με εκείνο της περσινής χρονιάς, όταν και έμεινε για 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης...