Χίμκι: Έκανε το «μπαμ» με επιστροφή Ρόμπινσον

Η Χίμκι προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση-επιστροφή του 29χρονου Αμερικανού σέντερ, Τόμας Ρόμπινσον. Έπαιξε στην ομάδα την σεζόν 2017-18.

 

Χίμκι: Έκανε το «μπαμ» με επιστροφή Ρόμπινσον

Το πρωτάθλημα στην Κίνα έχει σταματήσει, ο Τόμας Ρόμπινσον αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στους Μπλου Γουέιλς και η Χίμκι δεν έχασε την ευκαιρία. Προχώρησε στην απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού σέντερ, Τόμας Ρόμπινσον. Ένας παίκτης που έπαιξε μπάσκετ στον σύλλογο στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα την σεζόν 2017-18, όντας επιλογή του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ένας παίκτης που θα δυναμώσει την γραμμή των ψηλών της Χίμκι, καθώς φημίζεται για την σκληράδα του στην άμυνα, αλλά και για τις δυνατότητές του στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Στη σεζόν 2017-18, αγωνιζόμενος με την ρωσική ομάδα στην EuroLeague, ο Τόμας Ρόμπινσον είχε μέσο όρο 8.2 πόντους και 5.8 ριμπάουντ, παίζοντας σε 20 ματς.

Να τονίσουμε πως στην ανακοίνωση της Χίμκι, τονίζεται πως ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο μήνα και ενδέχεται να ανανεωθεί έως και το τέλος της σεζόν, στο ενδεχόμενο που ο Τόμας Ρόμπινσον ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοση του.