Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ»

Ο προπονητής της Ζενίτ, Χοάν Πλάθα μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (7/2, 21:30).

Πλάθα: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ»

Δηλώσεις για το εκτός έδρας ματς της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή (7/2, 21:30) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague έκανε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Χοάν Πλάθα. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε κυρίως στις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία πρέπει να δώσουμε ένα ακόμη ματς Ευρωλίγκας μέσα σε 48 ώρες. Αυτό ισχύει ακόμη κι όταν είσαι πλήρης, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα με μας. Βάσει στατιστικών, στο δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν μπορείς να αποδώσεις στο 100%.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται επίσης από ήττα, άρα θα είναι πιο αποφασισμένος. Οι αντίπαλοι διαθέτουν έναν εξαιρετικό πασέρ, έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα εξαιρετικό ρόστερ και κοινό, αλλά θέλουμε να δείξουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε».

Δηλώσεις έκανε και ο γκαρντ της ρωσικής ομάδας, Αντριάν Αλμπισί:

«Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο ματς. Γενικά κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά ήμασταν κακοί στη δεύτερη περίοδο και αυτό δεν αρκεί για να νικήσεις ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε ή ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να είσαι μέσα στο ματς για 40 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, θα παλέψουμε για τη νίκη».