Βεζένκοφ: «Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά στην άμυνα κόντρα στη Ζαλγκίρις και δέχτηκε 46 πόντους στο ημίχρονο

Βεζένκοφ: «Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα»

O Σάσα Βεζένκοφ αναφερόμενος στην βαριά ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Ζαλγκίρις τόνισε τα εξής: «Δεν παίξαμε άμυνα, δεχτήκαμε 46 πόντους στο ημίχρονο και δεν ακουμπούσαμε κανέναν. Δεν βάλαμε το σώμα μας, δεν παίξαμε στα όρια του φάουλ, σε μια σκληρή έδρα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τους δύο χειριστές μας και δεν είχαμε και καλή αντίδραση στην άμυνα. Το κυριότερο θέμα ήταν η άμυνα. Δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε. Θέλουμε να χτίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όμως, παίζουμε ένα ματς καλά και μετά χανόμαστε και πάλι. Αν ψάχνουμε δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε.

Τα κεφάλια κάτω, να προχωρήσουμε. Παίζουμε σε 48 ώρες με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Κοιτάμε απλά το επόμενο παιχνίδι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πετάξουμε, να προπονηθούμε και να πάμε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ».