Μιλουτίνοφ: «Θα λέω σε 30 χρόνια πως έπαιζα με Σπανούλη και Πρίντεζη - Φίλος για μια ζωή ο «Παπ»

H EuroLeague έκανε focus στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος εκθείασε το γεγονός πως έχει για συμπαίκτες τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Βασίλη Σπανούλη. 

Μιλουτίνοφ: «Θα λέω σε 30 χρόνια πως έπαιζα με Σπανούλη και Πρίντεζη - Φίλος για μια ζωή ο «Παπ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται μέσα στη πρώτη πεντάδα με τους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος σέντερ έχει μέσο όρο 10.4 πόντους (67.3% δίποντα), 8.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ. Η EuroLeague έκανε focus σε εκείνον, με τον παίκτη να μιλά για την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Για τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό, είπε: “Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό με βοήθησε οπολύ ο κόουτς Σφαιρόπουλος και ο βοηθός του, Μίλαν Τόμιτς γιατί είναι από την Σερβία. Μου μιλούσε πολύ και με βοηθούσε".

Για το γεγονός πως έχει για συμπαίκτες τους Σπανούλη-Πρίντεζη-Παπανικολάου: "Το ότι παίζω με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου θα έχω να το λέω σε 20-30 χρόνια από τώρα. Θα το κρατήσω μέσα μου ήταν ένα όνειρο να παίξω με αυτούς. Ο Παπανικολάου με βοήθησε, με πίεσε με έκανε να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και θα είναι φίλος μου για όλη μου την ζωή".

Για το γεγονός πως έχει ανέβει επίπεδο: "Αποδεικνύω χρόνο με τον χρόνο ότι βελτιώνομαι. Αν η ομάδα είναι επιτυχημένη, τότε είμαι κι εγώ, οπότε νοιάζομαι μόνο για την ομάδα και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να την βοηθήσω να κερδίσει”.

Από πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας για τον Μιλουτίνοφ είπε: “Είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη, αν όχι ο κορυφαίος. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Πάντα του λέω να δουλεύει σκληρά και ότι έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει, προκειμένου να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του”.

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: “Ο Νίκολα κάνει τρομερή δουλειά. Έχει δυνατότητητες και είναι δουλευταράς. Είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και είναι από τους καλύτερους σέντερ αυτή τη στιγμή”.