Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει αρκετά, αλλά ο Σπανούλης είναι ακόμα ο ηγέτης του»

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις και πρώην συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μιλώντας στην χθεσινή (3/2) media day της ομάδας του, διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει υποστεί αλλαγές, ο ηγέτης παραμένει ο ίδιος.

Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει αρκετά, αλλά ο Σπανούλης είναι ακόμα ο ηγέτης του»

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (4/2, 20:00), ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, προέβη σε δηλώσεις κατά την διάρκεια της χθεσινής (3/2) media day της Ζαλγκίρις.

Ο Λιθουανός πρώην συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε πως μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν αλλάξει αγωνιστικά μετά την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως το «πρώτο βιολί» παραμένει ο «Kill Bill».

Ακόμα, ο «Σάρας» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Μπάλντγουιν αλλά και Ρότσεστι, ενώ τόνισε πως για να καταφέρει να κερδίσει η ομάδα του οφείλει να παίξει σκληρά και να περιορίσει το επιθετικό ταλέντο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλά καινούρια συστήματα, έπειτα από την αλλαγή προπονητή. Ο Σπανούλης είναι ακόμα εκείνος από τον οποίο περνάει η μπάλα τις περισσότερες φορές. Οι ρόλοι των Μπάλντγουιν και Βεζένκοφ έχουν αυξηθεί τελευταία. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένα σημαντικό κομμάτι των επιθέσεων τους, καθώς έχουν και πολλούς σουτέρ αλλά και τον Ρότσεστι που ελέγχει την μπάλα και την κατοχή. Πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας αλλά και να είμαστε επιθετικοί. Έχουν πολύ ταλέντο, οπότε πρέπει να να το κοντράρουμε με επιθετικότητα, παίζοντας παράλληλα το παιχνίδι μας.»