Μιλάκνις: «Ο Ολυμπιακός από τις κορυφαίες ομάδες στα ριμπάουντ»

Ο Αρτούρας Μιλάκνις δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο καλές ομάδες στα ριμπάουντ αλλά κατά την γνώμη του κερδίζει πολλά φάουλ.

Μιλάκνις: «Ο Ολυμπιακός από τις κορυφαίες ομάδες στα ριμπάουντ»

Ένας εκ των παικτών-πυλώνων της Ζαλγκίρις, ο Αρτούρας Μιλάκνις, μίλησε στην media day της ομάδας του λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, τόνισε πως παρ΄όλες τις πολλές αλλαγές η ομάδα του Πειραιά παραμένει ακόμα δυνατή, ενώ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν πολλά φάουλ αφού όμως διευκρίνισε πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης σχετικά με τα ριμπάουντ, είτε αμυντικά είτε επιθετικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετές αλλαγές τελευταία, όμως παραμένει ακόμα δυνατός. Κάποιοι παίκτες γνωρίζουν τον Μπαρτζώκα από το παρελθόν, οπότε πιστεύω πως η μετάβαση ήταν πιο ανώδυνη σε σχέση με άλλες περιπτώσεις. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας όσον αφορά τα ριμπάουντ και κερδίζουν πολλά φάουλ. Αυτό σημαίνει πως παίζουν πολύ δυνατά και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω του φιλάθλους μας για ακόμα ένα sold-out παιχνίδι.»