Ολυμπιακός: Με Μπαρτζώκα 22 ασίστ σε κάθε ματς

Η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό έχει βελτιώσει την δημιουργία της ομάδας, η οποία έχει φτάσει τις 21.7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Με Μπαρτζώκα 22 ασίστ σε κάθε ματς

Κατά την διάρκεια της σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε σαν αδυναμία του το κομμάτι της δημιουργίας, όντας στις τελευταίες θέσεις στην λίστα με τις ομάδες στις ασίστ. Με την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως, οι Πειραιώτες έχουν εμφανίσει ξεκάθαρη βελτίωση στο κομμάτι της δημιουργίας.

Βλέπουμε την μπάλα να περνά από περισσότερα χέρια, να έχει γρήγορη κυκλοφορία και να συνεισφέρουν σε αυτόν τον τομέα όλο και περισσότεροι παίκτες και όχι μόνο ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ολυμπιακός μοίρασε κόντρα στην Άλμπα 22 ασίστ (με συμμετοχή 7 παικτών και με πρώτο τον Σπανούλη με 9), έδωσε 21 με αντίπαλο την Μπάγερν (με συμμετοχή και πάλι 7 παικτών, με πρώτο τον Ρότσεστι με 12), έφτασε ξανά τις 22 στη Ρωσία με την Ζενίτ (με συμμετοχή 8 παικτών και πρώτο τον Σπανούλη με 7), ενώ 22 τελικές πάσες "έγραψε" η στατιστική του και κόντρα στην Μπασκόνια: με συμμετοχή 9 παικτών και πρώτο τον Μπάλντγουϊν με 6.

Μέσο όρο συνολικά, ο Ολυμπιακός με τον Γιώργο Μπαρτζώκα αριθμεί 21.7 τελικές πάσες ανά παιχνίδι. Για να καταλάβετε, μέσα στην σεζόν είναι πρώτη η Άλμπα με 19.5, με τους Πειραιώτες, πλέον, να βρίσκονται στην 8η θέση (έχοντας ανέβει στη κατηγορία) με 17.5 ασίστ σε 22 αγωνιστικές.