Μπαρτζώκας: «Αφιερωμένη η νίκη στον Νταή - Ο Έλις θα βοηθήσει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην προσθήκη του Οκτάβιους Έλις και αφιέρωσε τη νίκη στον Αντώνη Νταή.

Μπαρτζώκας: «Αφιερωμένη η νίκη στον Νταή - Ο Έλις θα βοηθήσει»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 80-70 της Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της Euroleague και βλέπει ξανά...οχτάδα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπατρτζώκας στη Συνέντευξη Τύπου είπε: Το παιχνίδι πήγε όπως περιμέναμε. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με μέγεθος, έχει καλή περιφέρεια, καλούς ψηλούς αλλά οι τραυματισμοί της έχουν κοστίσει στην κυκλοφορία. Εκεί «χτυπήσαμε». Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου στο μ.ο είμαστε ομάδα με τις περισσότερες ασίστ.

Μπράβο στα παιδιά. Και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί αν δούμε τα προηγούμενα ματς ήμασταν στον πάτο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε να παίξουμε ομαδικά και όχι εγωιστικά. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση μας. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τις νίκες στην Ευρωλίγκα. Έχετε δει τι γίνεται, ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα.

Για όλους μας ήταν δύσκολη εβδομάδα συναισθηματικά. Χάσαμε τον Ατώνη Νταή και μας στοίχισε. Ήταν ο παλιότερος στην ομάδα, είχε μεγάλη συμμετοχή στην πορεία του Ολυμπιακού. Δεν είναι τίποτα αυτό που θα πω, αλλά του αφιερώνουμε τη νίκη. Ο Αντώνης ήταν πολύ σημαντικός και αγάπησε τον Ολυμπιακό.

Για τον Χαραλαμπόπουλο και τον Πρίντεζη
Του Γιώργου είναι ένας τραυματισμός που μέρα με τη μέρα θα πηγαίνει καλύτερα. Το διάστρεμμα του Βασίλη είναι βαρύ. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Ας ελπίσουμε πως δε θα χάσει πολλές μέρες. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στο πνεύμα του αγώνα. Μπράβο και στον Οκτάβιους που αν και τέσσερις μέρες στην ομάδα μας βοήθησε πολύ. Χωρίς αμφιβολία για κάποιον που δεν έχει παίξει στην Ευρώπη είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Ο Έλις μου έδινε την αίσθηση πως πρέπει να του έχω εμπιστοσύνη. Ήταν λες και είναι καιρό στην ομάδα».

Για την άμυνα
Νομίζω εξακολουθούμε και έχουμε αμυντικά προβλήματα. Με όλο το σεβασμό στις προηγούμενες επιλογές παικτών, ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτες με αμυντική προσήλωση. Και στο «5» αλλά και στην περιφέρεια. Έτσι προσπαθούμε να το φτιάξουμε μέσα από την ομάδα και θεωρώ πως η προσθήκη του Έλις θα βοηθήσει αυτό